18 Feb
2013

Planering och träning

I dag har vi en skånsk vår, det regnar snöblandat från sidan, det har ingen betydelse vilket håll jag gick åt det piskade i ansiktet hur jag än gjorde, men med lite marschmusik i hörlurarna så lurade jag mig själv, undrar egentligen vem jag lyssnade på. I vilket fall som helst så blev det 5 km med min trevliga träningskompis ”viktvästen”. Under gången funderade jag mycket på vad som händer, vi har fått många förfrågningar från ställen jag aldrig trodde skulle vara intresserade av att stötta en marsch, men de förstår vikten av det.

Vi planerar för fullt, en del ”dealar” måste ner på papper, en del chefer har sagt ja, de väntar på formaliteterna. Jag hoppas av hela mitt hjärta att många kommer att vara med på ett eller annat sätt. Jag önskar hjälp av alla er att nå de som inte är med i Fredsbaskrarna eller de som inte har internet, visserligen kommer vi att gå till media med marschen, men det är ändå roligare om detta sprider sig oss emellan.

Jag tycker det hade varit så fränt om vi hade veteraner från alla insatser, att se blandningen mellan Kongoveteranerna och de yngre veteranerna, det hade verkligen blivit dynamik och kamratskap.


So, what do you think?