Program

Program Fredsbaskermarschen 2013.

Som ni säkert ser när ni läser programmet är det inte spikat till 100%, vi saknar fortfarande en del småsaker, jag håller er uppdaterade. Alltså kommer detta programmet att uppdateras t.om. under tiden marschen har startat.

Det är viktigt att understryka att vi gör stopp i en del av städerna vi passerar bara för att samla upp de Veteraner, anhöriga som av någon anledning inte kan gå hela sträckor (Malmö, Lund, Helsingborg, Halmstad, Varberg, Göteborg). Lägg i detta läge inte så hård vikt vid ordet marsch, alla skall kunna delta. Att vi försöker hålla snygga led, ja. Men takt och disciplin får bli vad det blir, det viktiga är gemenskapen. Det är däremot viktigt att man bär på sina attribut, basker, medalj, scarf, uniform enligt reglemente.

Transportsträckorna försöker vi hålla 10 min per Km, inne i städer sänker vi hastigheten så att alla hänger med. D.v.s. att man går ungefär 5 Km på 1 timme, då inkluderat vätska, spänna skor, toa.

Vi har löst en del sovplatser (egen sovsäck medtages) för de som vill gå flera etapper, det är då viktigt att ni anmäler er innan den 28/6 så vi ser att dessa räcker. Mat är även löst för dessa.

De som går en etapp har egen matsäck med sig.

Följebilen ”Gula bandet” kan vi lägga av oss Trosspackning eller andra saker i.

Under marschen skall vi sälja så många gula band vi kan för vår gemensamma kamrathjälp, hjälps vi åt att sälja dem så får vi sålt fler.

 

 

Fredagen den 19 Juli.

Avmarsch från Gustav Adolfs Torg 10.00. Framme i Hindås station ca 16.00.

Efter Hindås station tar vi oss ner till Campingen där vi grillar, badar och ”debriefar”.

Delsträcka ca 37 km